Στον Μικρό Τελικό της League A μεταξύ της PETROGAZ και της DHL (η οποία αγωνίστηκε με 5 μόλις παίκτες), οι γηπεδούχοι κατάφεραν και απέσπασαν τελικά την νίκη με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 72 – 66.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με άμυνα ζώνης 2– 3, ενώ οι φιλοξενούμενοι με άμυνα man. Στο επιθετικό κομμάτι και οι δύο ομάδες μπήκαν με ενέργεια στα πρώτα λεπτά, με οργανωμένες κυρίως επιθέσεις μένοντας όμως κοντά στο σκορ. Παρόλα αυτά μετά τα 3 πρώτα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, οι δύο ομάδες άρχισαν να τρέχουν σε αιφνιδιασμούς, κάτι που ευνόησε την DHL με το σκορ στα μισά της περιόδου να είναι 5– 10. Στην πορεία το παιχνίδι συνέχισε σε πολύ καλό τέμπο, με καλά ποσοστά και καθαρές άμυνες, με τις δύο ομάδες να έχουν πάρει φωτιά από τη γραμμή των 3 πόντων και περίοδος να κλείνει με σκορ 22 – 20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι και πάλι σε εξαιρετικό ρυθμό, με την Petrogaz όμως να ξεκινάει με ένα run 8–0 στα πρώτα 2 λεπτά, κάτι που της έδωσε προβάδισμα 10 πόντων με την DHL όμως να συνεχίζει να βομβαρδίζει από την γραμμή των 3 πόντων με πρωταγωνιστή τον Μπουτσικάκη Π. ο οποίος με 12 πόντους και 3 τρίποντα στην περίοδο βοήθησε την ομάδα του μειώσει και να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 42 – 42.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν όμορφο μπάσκετ, χωρίς σκοπιμότητες, διατηρώντας πολύ καλά ποσοστά με τους Μπουτσικάκη Π., Παπαδάκη Θ. και Παπαδρόσο Α. να δικαιολογούν τους τίτλους τους και οι δύο ομάδες να συνεχίζουν να είναι κοντά, με την περίοδο να κλείνει με σκορ 55 – 56.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο παρόλα αυτά οι άμυνες άρχισαν σιγά σιγά να δυναμώνουν, οι δύο ομάδες χτύπησαν το παιχνίδι, η DHL παρόλες τις απουσίες της να καταφέρνει να πάει neck and neck με το σκορ στα μισά της περιόδου να είναι 64 – 62. Στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα και οι 2 αντίπαλοι έδειξαν μαχητικότητά και στις δύο προς του γηπέδου, τα ποσοστά άρχισαν να πέφτουν με το πρώτο λόγο να έχουν πια οι άμυνες και το σκορ 66 – 66, δύο λεπτά πριν το τέλος. Στα τελευταία 2 λεπτά παρόλα αυτά, λίγο η κόπωση των παικτών της DHL λίγο τα 2 σερί τρίποντα από τους Παπαδρόσο Α. και Αντωνόπουλο Β., έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Petrogaz η οποία διατήρησε μια διαφορά 2 κατoχών και πήρε τελικά την νίκη.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Αντωνόπουλος Β. με 22 (5) και Παπαδρόσος Α. με 18 (4), ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Παπαδάκης Θ. με 27 και Μπουτσικάκης Π. με 21 (5) πόντους αντίστοιχα.

Διαιτητές: Γρίβα, Ορφανός

ΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 1 2 3 4 ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ 1 2 3 4
PETROGAZ 22 20 13 17 PETROGAZ 22 42 55 72
DHL 20 22 14 10 DHL 20 42 56 66

PETROGAZ (Κωτσόπουλος Ι.): Αντωνόπουλος Β. 22 (5), Καζάκος Β. 5 (1), Μουρατόγλου Σ., Κικέρης Ν., Μενδρινός Ι. 15, Τουμπανιάρης Π. 6, Μαρκόπουλος Π. 6, Τουμπανιάρης Τ., Παπαδρόσος Α. 18 (4).

DHL (Κανέλλης Ν.): Παπαδάκης Θ. 27, Μπουτσικάκης Π. 21(6), Τασιόπουλος Α. 3, Καρμογιάννης Κ. 4, Χαλατσιάδης Β. 11.

 Στο τέλος του αγώνα βραβεύτηκαν όσοι ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της League A:

MVP LEAGUE A  ΠΑΠΑΔΡΟΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (PETROGAZ)
1ΟΣ ΣΚΟΡΕΡ LEAGUE A  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ (DHL)
1ΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΆ LEAGUE A  ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (DHL)

GAME PHOTOS: