Η GSA γεννήθηκε από το πάθος μας για τον αθλητισμό και την αγάπη μας για το περιβάλλον!

GSA σημαίνει Global Sustainable Athletics, ένα παγκόσμιο brand αθλητικών ρούχων και αξεσουάρ που στόχο έχει να αλλάξει τον κόσμο κάθε ανθρώπου που αγαπά τον αθλητισμό και την κίνηση, με υλικά και μεθόδους που εκφράζουν σεβασμό και αγάπη για το περιβάλλον.

Μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, σχεδιάζουμε με στόχο να δημιουργούμε προϊόντα που θα συνοδεύουν όποιον τα φοράει σε στιγμές με έντονα συναισθήματα, σε στιγμές που θα μείνουν εντυπωμένες και θα αποτελούν μέρος της ιστορίας κάθε ανθρώπου.

Για εμάς ζωή σημαίνει κίνηση. Στην GSA στόχος μας είναι σε ό,τι κίνηση επιλέγει ο καθένας στη ζωή του, να έχει και τον αντίστοιχο ρουχισμό υψηλής ποιότητας που θα του προσφέρει άνεση, απαλή αίσθηση και υψηλές επιδόσεις.

Έχοντας ήδη 7 σήματα που προσδιορίζουν τα χαρακτηριστικά των ρούχων και των υφασμάτων μας, συνεχώς αναζητάμε την καινοτομία, εφαρμόζουμε την τεχνογνωσία μας και αναπτύσσουμε τις ιδέες μας.

Συνεχώς βελτιστοποιούμε τις μεθόδους μας με στόχο πάντα τις υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με τη βιωσιμότητα και την οικολογία.

Στην GSA το μεγαλύτερο ποσοστό των υλικών που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των προϊόντων μας αποτελείται από: ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, υπολείμματα πολυεστέρα, φυσικά υλικά όπως το οργανικό βαμβάκι και το μπαμπού. Στόχος μας να αγγίξουμε το 100% υπέρ της φύσης σε κάθε μας ενέργεια.

Το motto μας είναι Never quit. Μην τα παρατάς μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Γνωρίστε μας καλύτερα: GSA Sport | Βιώσιμα Αθλητικά Ρούχα, Κάλτσες & Παπούτσια