Η Union Eurobank συνεχίζοντας την πορεία της πήρε άλλον ένα τίτλο, αυτή τη φορά του Super Cup. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία από την Motor Oil και πίεζαν σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου. Το γεγονός αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούν πολλές φορές απέναντι στο αντίπαλο τέρμα αλλά η εξαιρετική απόδοση του Καζή τους στέρησε τα πολλά γκολ. Με ηγέτη τον Ντρένοβα, που σημείωσε δυο γκολ, η Union Eurobank έκαψε την αντίσταση της Motor Oil στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 58’.

Το φιλμ του αγώνα

5’ Σουτ του Καραβίδα ύστερα από κλέψιμο μέσα στην περιοχή με τον Καζή να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

9’ Γύρισμα του Μάρκου στον Σπανό ο οποίος μέσα από δυο αντιπάλους έκανε το σουτ για να μπλοκάρει ο Καραγιώργος στην αριστερή του γωνία.

28’ Κεφαλιά του Καραβίδα από πλεονεκτική θέση άουτ.

34’ Βαθιά μπαλιά από την άμυνα της Union Eurobank στον Ντρένοβα ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση με τον Καζή να αποκρούει εντυπωσιακά.

40’ Ο Ντρένοβα έσπασε το τεχνικό offside αλλά το σουτ που επεχείρησε από πλάγια θέση εξουδετέρωσε με υπερπροσπάθεια ο Καζής.

50’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντρένοβα από τη γραμμή της περιοχής άουτ.

53’ Σέντρα του Σαρέλη από τα δεξιά, κεφαλιά του Παπαδόπουλου Α. πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

54’ (0-1) Πάσα του Σπέντζου στον Παπαδόπουλο Α. στα δεξιά με τον τελευταίο να κάνει παράλληλη σέντρα και τον Ντρένοβα με σουτ να ανοίγει το σκορ.

57’ Ατομική προσπάθεια του Ντρένοβα από τα δεξιά, έτρεξε όλη την πλευρά της επίθεσης της Union Eurobank σύγκλινε προς την περιοχή και τελικά έκανε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Καζής σε κόρνερ.

58’ (1-1) Ανατροπή του Τζέγια από τον Robbs.  Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Λεμονής Θ. φέρνοντας το ματς στα ίσια.

61’ Κάθετη πάσα του Ντοβλετάκη στην πλάτη της άμυνας πετάχτηκε ο Παπαδόπουλος Α. αλλά το πλασέ του έδιωξε με τα πόδια ο Καζής.

64’ Διαγώνιο σουτ του Ντοβλετάκη από τα δεξιά πέρασε μόλις άουτ.

67’ Εντυπωσιακό σουτ του Καραβίδα από τα 30μ. τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά έδιωξαν οι αμυντικοί της Motor Oil  σε πλάγιο.

72’ Σουτ του Ντρένοβα από τη γραμμή της περιοχής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καζής στη δεξιά του γωνία.

79’ Καλοζυγισμένο σουτ του Ντοβλετάκη από τα 20μ. πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καζή.

86’ Εκτέλεση κόρνερ με τον Ντοβλετάκη να βρίσκει τον Σπέντζο στο δεύτερο δοκάρι με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον Καζή να διώχνει με τα πόδια, στην επαναφορά νέο σουτ από τον Καραβίδα ψηλά άουτ.

88’ (1-2) Διαγώνιο σουτ του Ντρένοβα στη δεξιά γωνία του Καζή.

89’ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Σπέτζου από το ημικύκλιο της περιοχής λίγο άουτ.

90′ (1-3) Αντεπίθεση για την Union Eurobank με τον Ντρένοβα να πασάρει στον Παπατσούτσο και αυτός ανενόχλητος με σουτ έγραψε το τέλος σκορ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

MOTOR OIL: ΚΑΖΗΣ, ΛΕΜΟΝΗΣ Ν., ΜΑΡΚΟΣ, ΝΙΚΟΛΑ, ΤΖΑΛΑΒΑΡΑΣ, ΛΕΜΟΝΗΣ Θ., ΒΗΧΑΣ ΣΠΑΝΟΣ, ΚΑΤΣΟΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ, ΣΙΛΑΗΔΟΠΟΥΛΟΣ, (ΤΣΕΓΙΑ, ΜΙΓΑΔΑΚΗΣ, ΚΑΛΑΘΑΣ, ΞΑΝΘΑΚΑΚΗΣ, ΜΙΝΧΗΑ)

UNION EUROBANK: ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΙΧΟΣ, ΒΑΡΒΕΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΠΑΡΙΔΗΣ, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ, ΣΑΡΕΛΗΣ, ΝΤΟΒΛΕΤΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΝΤΡΕΝΟΒΑ (ROBBS, ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΨΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΤΣΟΥΤΣΟΣ, ΣΠΕΝΤΖΟΣ)